Veniti cu noi in Universul Z sa dam sens viitorului nostru.

Privește Generația Z ca fiind microprocesorul unui calculator al viitorului (Universul Z), viitorul fiind o planetă ce gravitează în jurul tinerilor. Doar imaginează-ți!
Această nouă platformă îți oferă oportunitatea de a îmbina online-ul cu realul, fără a fi criticat, ba chiar recompensat! „Universul Z” este o metaforă pentru un restart al comunității noastre.
Alege să-ți dezvolți prezentul pentru a-ți recompensa viitorul! Alege platforma noastra(generația z) unde echipele de 7 domină, zentorii te îndruma, competițiile sunt la zi iar jocurile îți testează atât capacitățile de comunicare cât si cele de cultură generală. Garantat distracție maximă si prietenii noi!
N-ai aflat nimic încă despre proiectele noastre?
Nicio grijă! În scurt timp o vei face, prin intermediul paginii noastre de facebook, așa că nu-ți pierde entuziasmul!
  • Universul Z  prinde contur! 
Impreună cu Orchestra simfonică Mihail Jora Bacău si FSC Bacău am lansat proiectul de infiintare a orchestrei simfonice Grandissimo ce va functiona pe lăngă Ateneu sub indrumarea artistică a maestrului Ovidiu Bălan.
Procesul de selectie a tinerilor instrumentisti a demarat de ceva vreme, orchestra Grandissimo fiind in mare parte constituită. Mai sunt programate 2 sesiuni de selectie luni 15.04.2019 ora 13:00 la Ateneul Bacău  si marti 16.04.2019 incepănd cu ora 10:30 in orasul Moinesti, intr-o locatie asigurată de primăria orasului. Ambele sesiuni vor fi sustinute de tănărul dirijor Andreas Mihăită. Urmează ca după data 19 aprilie orchestra să inceapă programul de repetitii, astfel incăt pe 21 si 28 septembrie a.c., orchestra Grandissimo să sustină primele concerte la Bacău respectiv Piatra Neamt.
Universul Z vă  asteaptă si vă  doreste succes!
  • Universul Z pentru voi…
Timp de o lună, incepănd cu 17.04.2019 organizăm o expozitie de pictură si sculptură cu lucrări ale tinerilor artisti ai Generatiei Z.
Predarea se face la Ateneul Bacău după programul ce vi se va comunica la casa de bilete.
La predare lucrările trebuie să fie protejate cu huse inscriptionate pentru recunoastere.
Ne vom bucura dacă lucrările voastre vor fi apreciate!

©2023 Toate drepturile rezervate  GenerațiaZ .

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account