GeneratiaZ.ro (numit, în continuare, „Site” sau „Portal”) are ca obiect asigurarea unui spațiu de manifestare pentru tânăra generație în încercările ei de a se întâlni cu propriul viitor într-un mod convenabil. În acest scop portalul pune la dispoziția celor interesați, adică utilizatorilor care accesează site-ul, o serie de servicii.

Utilizatorii sunt rugați să-și însușească prezentul document, precum și toate celelalte atenționări juridice cuprinse în alte pagini ale acestui site, precum Politica de confidențialitate  și Politica de utilizare a cookie-urilor.

Condiții generale

Prezentul document reglementează utilizarea acestui site, aflat la adresa URL: https://generatiaz.ro, și toate serviciile oferite de către Portalul Generaţia Z utilizatorilor care accesează site-ul.

Portalul online https://generatiaz.ro este deţinut și administrat de Asociaţia „Cercetez, Inovez, Implementez”, cu sediul în localitatea Zăneşti, str. Luminii nr. 1, jud. Neamţ, România, telefon: 0728120012, email: administrator@generatiaz.ro

Accesul, navigarea și, în general, folosirea site-ului implică acceptarea, în totalitate, de către utilizator, a condițiilor generale de folosire ale site-ului. În cazul în care nu sunt acceptate sau sunt acceptate parțial termenii și condițiile prezentului document, nu sunt consimțite accesul, navigarea și, în general, utilizarea site-ului. Accesul, navigarea și, în general, folosirea acestui portal presupune că utilizatorul este de acord cu condițiile generale de folosire ale site-ului.

Proprietate intelectuală

Întregul conţinut al site-ului, indiferent de natura lui (text, imagini, elemente grafice şi alte elemente similare), este proprietatea Asociaţiei „Cercetez, Inovez, Implementez” şi, după caz, a altor părţi. Folosirea conținutului fără acordul Asociaţiei „Cercetez, Inovez, Implementez” sau al proprietarilor de drept este în principiu interzisă şi se pedepseşte conform legilor in vigoare.

Limitarea responsabilităţii

Asociaţia „Cercetez, Inovez, Implementez” nu poate fi trasă la răspundere pentru niciun fel de daune, indiferent de natura acestora, derivate din utilizarea site-ului și a serviciilor oferite prin intermediul acestuia sau ca urmare a limitării ori imposibilității utilizării acestora. Astfel, portalul nu garantează continuitatea, neîntreruperea sau securitatea accesului la site sau la serviciile acestuia. De asemenea, portalul nu este responsabil în nicio măsură asupra conținutului furnizat de terțe persoane, nici asupra conținutului paginilor la care se face trimitere din site sau care fac trimitere spre site.

Portalul nu își asumă responsabilitatea pentru imposibilitatea de a se conforma obligațiilor prevăzute în aceste condiții, ca rezultat al oricărei cauze aflate în afara controlului său, incluzând, dar nelimitându-se la evenimente de forță majoră sau activitatea unei terțe persoane.

Legea care guvernează acordul

Acordul încheiat între Asociaţiei „Cercetez, Inovez, Implementez” și utilizator în vederea furnizării serviciilor prin intermediul portalului online este guvernat de legea română. Astfel, orice conflict apărut între cele două părți va fi soluționat conform acesteia. Litigiile pot fi soluționate pe cale amiabilă, prin mediere sau prin recurgere la instanțele judecătorești competente.

Modificarea Termenilor şi Condiţiilor

Putem actualiza Termenii și Condițiile din când în când, situaţie în care vă vom aduce la cunoștința dumneavoastră noile modificări, atât pe site-ul nostru, cât şi la momentul următoarei logări, în măsura în care v-aţi creat un cont de utilizator pe portal. De aceea vă rugăm să consultați periodic secţiunea Termeni și Condiții.

©2024 Toate drepturile rezervate  GenerațiaZ .

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account