Trăim în secolul XXI, iar acest fapt, ne oferă posibilitatea să ne ținem departe de starea de ignoranță și mediocritate, deoarece dispunem de o cantitate impresionantă de informație și tehnologie, pe care o putem accesa relativ ușor, iar acest lucru ne poate ajuta enorm în dezvoltarea noastră ca indivizi.
Așadar, haideți să facem uz de acest minunat „cadou”, ce ne este pus la dispoziție în vremurile acestea…
Personal, cred cu tărie, în afirmația că: cea mai bună investiție realizată, este investiția în tine și în educația ta! De aceea, TU, TÎNĂRĂ GENERAȚIE, te încurajez să-ți activezi dorința de autocunoaștere, de învățare și depășire a propriilor limite, căutând mereu să devii cea mai bună versiune a ta, deoarece atunci când transformarea va porni din interior, atunci vei genera rezultate frumoase și la exterior! Dar, reține un aspect: aceste lucruri nu le vei învăța numai din sistemul școlar clasic, ci va trebui sa devii autodidact, implicat în activități ce îți lărgesc spectrul și să îți extinzi căutările către diverse/noi surse de inspirație!
În incheiere, vreau sa mai rețineți un lucru:
Gradul de bunăstare al unei națiuni, este direct proporțional cu nivelul de educație al indivizilor din interiorul acesteia! De aceea, vă provoc să ne propunem drept scop, ca „Generația Z”, sa facă DIFERENȚA!!!

Cu toată dedicarea,
Andreea Tărâță.

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

©2024 Toate drepturile rezervate  GenerațiaZ .

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account