Motto :

        A face lucruri e foarte important

        A determina să se întâmple lucruri este minunat.

Descriere proiect ”Platforma viitorului”

         Acest proiect isi propune să asigure spatiu de manifestare pentru tănăra generatie in incercările ei de a se intălni cu propriul viitor intr-un mod convenabil.

   In cateva cuvinte, totul pleacă de la convingerea cvasigenerală că pentru a relansa societatea romănească este necesară initierea unor proiecte de tară cu majoră implicare a capitalului national. Pentru aceasta,  elita natională trebuie să găsească calea către intălnirea  Romăniei cu viitorul său ca sinergie intre  capitalul national si tănăra generatie.       

     In ideea celor descrise mai sus, avănd convingerea că educatia ne poate ajuta să identificăm problemele si să căutăm solutii, elita natională a initiat multe demersuri. Din varii motive aceste demersuri au esuat. Esecul, cumva previzibil, a determinat concentrarea demersurilor următoare spre mediul economic ca motor de dezvoltare.

     In altă ordine de idei constatăm că mecanismele noastre de găndire sunt din ce in ce mai pervertite. Din acest motiv, cătiva dintre noi,  ne-am propus   să abandonăm calea definirii de modele si să creem o platformă Web pe care să o punem la dispozitie Generatiei Z pentru a-si proiecta propriul viitor.

     Noi ne vom limita să incurajăm tinerii să creadă in potentialul si sansele lor de a găsi calea către propriul viitor. Vrem să dăm Start-up si să vectorizăm discret atentia tinerilor către problemele majore fără a sugera modul de rezolvare a lor.  Pentru asta ne-am ales un motto, o schită de proiect si o echipă deosebită de implementare.

    Alături de noi a venit dl profesor Florian Colceag cu propria experientă si cu propria expertiză in domeniul invătare – antrenare si mediu inconjurător.

    Beneficiem de asemeni de indrumarea d-lui academician Constantin Bălăceanu Stolnici. Toate astea, cărora alăturăm suportul reprezentantilor mediului de afaceri de pe Valea Bistritei ne dau speranta că vom reusi să creăm in răndul ”GeneratieiZ” convingerea că isi pot influenta propriul viitor si că invătănd să găndească si să trăiască in sinergie ei intre ei dar si cu societatea si capitalul national vor reusi să-si trăiacă viitorul in adecvare.

Pentru vectorizările mai sus evidentiate proiectul va fi prevăzut cu o platformă web – www.generatiaz.ro  deja in proiectare, ca un spatiu virtual pe care tănăra generatie, jucăndu-se de-a ”oamenii mari” să găsească intăi motivatia si apoi calea de a modifica viitorul, astfel incăt să trăiască in adecvare. Ne propunem să incurajăm căutările tinerilor in ceea ce priveste intălnirea cu viitorul lor. Ne propunem  să-i ajutăm să găsească calea de a fi creativi empatici si dornici de a trăi cu plăcere in viitoarea lume a lor.

                 Proiectul va urmări să ajute tănăra generatie să recupereze natura asa cum era pe vremea strămosilor, dar in coniventă cu specificitătile viitoare.

                 In paralel vom urmări obiective tematice clasice, abordate neconventional, prin incurajarea coparticipării si a liberului arbitru in orice activitate de pe platformă. Astfel, pe sectiuni constitutive se vor urmări :

  • Sectiunea ”Invătare”  va urmări să fie un proiect scolar care să ajute egalizarea de sanse  pentru tinerii din zone defavorizate fată de cei din zone ”emancipate”
  • Sectiunea ”Antrenare” va urmări (prin metode dezvoltate de Dl profesor Florian Colceag) să antreneze integrarea in mediu prin armonizarea comunicării
  • Sectiunea ”Comunicare familială” va urmări să aducă mai aproape părintii plecati la muncă în strainătate de copiii şi de viata extracuriculară a acestora. Astfel, websitul www.generatiaz.ro va fi o punte de legătură intre copii şi părinti
  • Sectiunea ”Intălnire cu viitorul” va spiritualiza sinergiile intre tănăra generatie si capitalul national astfel incăt să se dezvolte o legătură indextructibilă intre tinerii dornici să-si dezvolte potentialul participativ si capitalul din zona lor. In acest scop agentii economoici vor urmări să-i ajute atăt material căt si spiritual pe tinerii in formare. 
  • Alte sectiuni vor urmări realizarea premiselor pentru o dezvoltare emotională şi cognitivă pentru elevi după morala ”Minte sănătoasă in corp sănătos”

     Lansarea proiectului va fi asigurată de Evenimentul din perioada 18 – 19 decembrie a.c. sustinut de dl prof Florian Colceag cu profesionalismul recunoscut pe 3 directii de comunicare : invătare – antrenare – convietuirea cu mediul sub imperiul ”asa nu se mai poate”, conform Anexă

                                      Echipa Pentru ”GeneratiaZ”

©2023 Toate drepturile rezervate  GenerațiaZ .

Log in with your credentials

sau    

Ați uitat datele dvs.?

Create Account